Профилактика на Климатици. Ремонт на Климатици София. Цени

Професионално климатично обслужване. Оторизиран сервизен център на всички марки Климатици. Реакция 5 Часа. Гаранция за извършената дейност. Климатикът е електроуред, който, за да работи ефективно и безпроблемно и за да има дълъг живот се нуждае от периодично техническо обслужване. Предлаганата от фирмата годишна профилактика предоставя един мониторинг на вашата климатична система. Разбира се това не означава за потребителя да пренебрегва въздушните филтри, напротив те трябва редовно да бъдат почиствани! Периодичното преглеждане на уреда и навременната компетентна намеса от специализиран екип дава възможност да се избегнат потенциални проблеми по функционалността на климатика като по този начин се гарантира и по-дългата му експлоатация. "Фирмата'' Ви съветва да се обърнете към оторизиран персонал за извършването на профилактика, тъй като някои работни параметри се констатират посредством специализирани уреди и инструменти. Редовно профилактираната система предоставя както по-здравословен и уютен микроклимат в помещението, така и по-нисък разход на консумирана електроенергия, гарантирана от производителя. Препоръчително е да се прави преглед на състоянието ѝ веднъж годишно, когато работи активно през сезоните.

Преглед и частична профилактика(почистване)на Климатика и Пълна диагностика.

ЦЕНИ:

9 000-12 000 BTU - 35 лв. с ДДС

14 000-18 000 BTU - 39 лв. с ДДС

24 000-30 000 BTU - 45 лв. с ДДС

Пълна профилактика(почистване) на вътрешно или външно тяло на климатик:

Профилактика(почистване) на външно тяло на климатик:

 -  9000-12000 BTU - 70 лв.  14000-16000 BTU- 90 лв 18000-24000 BTU - 110 лв

Пълна профилактика(почистване) на вътрешно тяло на климатик:

 - 9000 -12000 BTU - 90 лв   14000-16000 BTU - 110лв 18000-24000 BTU - 130лв 

           


Профилактика на колонни климатици - 65 лв.

Колонните климатици са климатици предназначени както за охлаждане така и за отопление. Този тип климатици имат много голям дебит на вентилация - това позволява много често да се замърсяват филтрите на вътрешното тяло, както и вътрешния топлобменник. Колонните климатици се предпочитат от клиентите предимно за промишлени помещения, производствени халета, заведения и различен тип зали, където има по-голяма вероятност за замърсяване на вътрешното тяло или от цигарения дим „най-големият враг на климатиците“. Специфичното при тях, е че тези климатизатори се предпочитат от потребителите предимно в зимния период за отопление на помещения с по-голяма кубатура. Това се дължи поради факта, че вътрешното тяло съдържа допълнителен нагревател за отопление. Тези системи са предимно конвенционални и с произход Китай. Производители конструиращи такъв тип климатици са DAIKIN, FUJITSU, MIDEA, MITSUBISHI ELECTRIC, FUJI, TREO, NIPPON, OSAKA, HAIER, GREE, NEO.

 

При необходимост от пълнене с по-голямо количество фреон се доплаща в зависимост от типа, който се използва и необходимия грамаж:

Климатици Вентекс София © 2013 | Магазин за климатична техника