За Нас

 

Създадохме Фирмата през 2008 година и за кратко време успяхме да се наложим на динамичния пазар за климатична  и хладилна техника. Фирмата ни е сертифицирана и има изградени VRV и VRF инсталации за централна климатизация на престижни обекти в София и страната. Годишно  проектираме и изграждаме, голям брой климатични инсталации за централна климатизация, които поддържаме гаранционно и извън гаранционно, а също така и хладилни системи, хладилни камери и др. както за големи така и за малки магазини. Имаме оторизация от най-големите представители на климатична техника  в България.

100% ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО НА УСЛУГИТЕ

Ние предлагаме и целим винаги най-доброто и  качествено обслужване и отделяме много време , за да предложим  най-добрите оферти, съобразени с конкретните нужди, изисквания и бюджет на нашите клиенти. Служителите ни притежават дългогодишен опит и професионализъм  в областта на климатичните , вентилационни и хладилни инсталации. Това означава оптимални решения за всяко място и винаги интелигентно отношение,  качествен монтаж, поддръжка и профилактика.

100% ВИНАГИ НАЙ-ДОБРИТЕ ЦЕНИ

Ние Ви предлагаме винаги най-добрите цени. Следим ежедневно текущите цени  на пазара и актуализираме ценовата си листа. Ако забележите, че цената на наш продукт не е актуална спрямо пазара, свържете се с нас чрез формата ни за контакт, а Ние ще Ви отговорим в най-кратки срокове дали можем да Ви предложим дадения продукт на тази цена.  

100% НАЙ-АКТУАЛНИТЕ ПРОМОЦИИ ЗА СЕЗОНА

Вие ще намерите най-атрактивните предложения за сезона. Разнообразие от модели на водещи марки климатици на най-добрите промоционални цени.
 

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ,  БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ

Нашите клиенти получават винаги актуална информация за новите продукти и промоции,  максимално съдействие от нашите консултанти при избора на климатик. Безплатен оглед на място и професионална консултация за избор и монтаж на климатик в удобно за Вас време - 7 дни в седмицата. Нужно е само да ни се обадите по телефона.
 

КАЧЕСТВО  НА МОНТАЖА
Качествен  монтаж, осигурен от  собствени екипи от  професионалисти с дългогодишен опит. Ние не правим компромис със качеството на използваните от Нас материали!
 се състои от  монтажни групи , снабдени със професионални машини и качествени материали за отличен и бърз монтаж, както и с прахосмукачки, найлони и калцуни за чиста работа.

ПРОФЕСИОНАЛНИ СЕРВИЗНИ УСЛУГИ
Разполагаме със собствена сервизна база и най-новата техника за ремонт на всички видове климатична и хладилна техника . Нашите сервизни групи- притежават станция за събиране на фреон за екологична работа и всички необходими уреди и инструменти за качествен ремонт.
Фирмата предлага гаранционно и извънгаранционно професионално сервизно обслужване на всички видове марки и модели климатици.

СТОКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ
В може да закупите желаните от Вас продукти на изплащане при най-изгодни финансови условия, без скрити такси и комисионни. Получавате максимално съдействие от нашите консултанти за попълване и изпращане на необходимите за одобрение документи.
 

Нашите клиенти получават високо професионално ниво на обслужване във всяко едно отношение, ето за това могат да разчитат на нас и остават винаги доволни. Благодарим ви за отделеното време! 
 

Климатици Вентекс София © 2013 | Магазин за климатична техника