Филтриране

Филтриране

Производители
Климатици Sharp
Категории
Климатични системи
     Инверторни
     Хипер инверторни
     Конвенционални
     Стенен тип
     Подово-таванен тип
     Колонен тип
     Касетъчен тип
     Канален тип
     Мултисистеми
     Централна климатизация
Въздухоочистители
     Въздухоочистители
Технически данни
Ен. клас (охлаждане / отопление) Ен. клас (охлаждане / отопление)
A/A
А/А
Квадратура Квадратура
15 - 20 кв.м.
20 - 30 кв.м.
Цена
от 1100 до 1300 лв.
Изчисти Търси

Sharp

    За своята 80-годишна история корпорация SHARP нееднократно е наричана “първа”, като причината е не толкова в сферата на бизнеса, колкото в сферата на новите технологии и изобретения. За дата на основаване на компанията се счита 15 септември 1912г., когато токийския жител Токуджи Хаякава регистрира фирма за ремонт на метали изделия. През 1915г. Той патентова и започва производство на “вечно остър” механичен молив (еver-sharp pencil), който по-нататък дава името на компанията Sharp .                                                                                                                                                                                                                                                                                    Понастоящем в структурата на SHARP има 27 търговски отдела в 23 страни, 24 производствени бази в 14 страни, 9 представителства в 5 страни, 5 научноизследователски бази в 3 страни. В корпорация SHARP работят 59000 служители (в Япония 31000).

Като производител, Sharp допринася за обществото, бъдейки пръв в създаването на уникални продукти, които посрещат нуждите на на всяко десетилетие. Последователни поколения на Sharp лидери по свой начин са преследвали тази концепция правейки продукти, които са в полза на обществото, в процеса на създаването на корпорация, известна по целия свят.

От първият захранван със слънчева енергия калкулатор до най-големия в търговската мрежа LCD монитор, от копирни машини на слънчеви клетки до климатични системи, Sharp обхваща нуждите ни на всички нас, на съвременния начин на живот .                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Днес климатиците Sharp се ползват с доверието и дори обичта на своите потребители заради тяхното високо качество и внимание към детайла. Дългогодишния опит гарантира покриването на всякакви потребителски изисквания и предоставя продукт отговарящ на разнородни нужди.                                                                                                          
Климатичните инсталации на Sharp  може да закупите само от оторизирани и специализирани фирми за тази техника. Вентекс Клима ЕООД е оторизиран представител на климатична техника Sharp.

За да отговорим на Вашите въпроси и подпомогнем правилния избор при търсен от Вас продукт, или в случай, че не намирате предпочитаната марка или модел климатик, можете да се обърнете към нас за допълнителна информация чрез телефон за контакт или чрез формата Контакт с нас

Изглед: Списъчен / Табличен
Покажи:
Подредба:
 Климатик Sharp AY-XPC9JR
Sharp AY-XPC9JR не случайно присъства в серията "Delux". Със своите качества от безшумна работа, високи коефициенти на трансформация и пречистване ..

Тип: инвертор
Квадратура: 15 - 20 кв.м.
Ефективност охлаждане (EER): 4.00
Ефективност отопление (COP): 4.21
Ен. клас (охлаждане / отопление): А/А
Максимално шумово налягане: 45 db
Цена: 1 080 лв.
Купи
Климатик Sharp AY-XP12GHR
Климатикът Sharp AY-XP12GHR е оптималното решение за постигането на благоприятен микроклимат в помещения от 30 м2. Това, което прави този инверторе..

Тип: инвертор
Квадратура: 20 - 30 кв.м.
Ефективност охлаждане (EER): 3.89
Ефективност отопление (COP): 4.33
Ен. клас (охлаждане / отопление): А/А
Максимално шумово налягане: 49 db
Цена: 1 499 лв.
Купи
Климатик Sharp AY/AE-X12PSR 2013
Климатик Sharp AY/AE-X12PSR е съвсем нов модел от 2013 година. Създава възможно най-уютна жилищна среда  чрез система за управление на въздушн..

Тип: инвертор
Квадратура: 20 - 30 кв.м.
Ефективност охлаждане (EER): 3.30
Ефективност отопление (COP): 3.47
Ен. клас (охлаждане / отопление): A/A
Максимално шумово налягане: 52 db
Цена: 1 060 лв.
Купи
Климатик Sharp AY/AE-X9PSR 2013
Климатик Sharp AY/AE-X9PSR е съвсем нов модел от 2013 година. Създава възможно най-уютна жилищна среда  чрез система за управление на въздушни..

Тип: инвертор
Квадратура: 15 - 20 кв.м.
Ефективност охлаждане (EER): 3.42
Ефективност отопление (COP): 3.82
Ен. клас (охлаждане / отопление): A/A
Максимално шумово налягане: 50 db
Цена: 919 лв.
Купи
Климатици Вентекс София © 2013 | Магазин за климатична техника