Климатик Daikin FTXZ25/ RXZ25 Ururu-Sarara 2014

Климатик Daikin FTXZ25/ RXZ25 Ururu-Sarara 2014
Климатик Daikin FTXZ25/ RXZ25 Ururu-Sarara 2014 Климатик Daikin FTXZ25/ RXZ25 Ururu-Sarara 2014
Производител: Климатици Daikin
Код на продукта: FTXZ25/ RXZ25
Наградни точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 3 479 лв.

Това е единственият климатик на пазара, който предоставя възможност за 5 различни начина на обработка на въздуха в помещението.

1. Хидратация на въздуха Ururu без воден ресурс. Във външното тяло е вграден елемент, който абсорбира влагата от външния въздух и я изпраща към вътрешното тяло.

2. Дехидратиране на въздуха Sarara без излишно охлаждане. Новото в системата за намаляване влажността на въздуха е технологията Ecodorai, която намалява нивата на влагата, без да променя стайната температура.

3. Вентилация – свеж въздух дори при затворени прозорци. За разлика от конвенционален климатик, Ururu Sarara FTXZ носи свеж въздух в помещението. Ururu Sarara притежава първата термопомpeна система, която е толкова мощна, че може да запълни стая 26 m2 с чист въздух за по-малко от 2 часа.

4. Пречистване на въздуха на високо ниво. Благодарение на Daikin FTXZ, Вие ще имате постоянен приток на пречистен от бактерии, прах и миризми въздух. А чистият въздух е здраве за всеки.

5. Отопление и охлаждане. Новият Ururu Sarara предоставя възможности за ефективно и комфортно отопление и охлаждане, с което Ви осигурява спокойствие за цялата през цялата година.

Ururu Sarara FTXZ предлага първата в Европа термопомпена система с хладилен агент R32, благодарение на който енергийната ефективност на климатиците е още по-висока. Това означава, че новите климатични тела Ururu Sarara не само намалят значително сметките за ток, а и предпазват околната среда повече от всякога. С тях се постига висока енергийна ефективност при и в двата режима на работа отопление и охлаждане (A+++ ).

seer_scop_new

 

 

 

Новият Ururu Sarara е най-доброто решение на пазара за оптимален комфорт през всеки сезон. Подобрено е насочването на въздушния поток в режим охлаждане, така че струята да се насочва към тавана. Така се избягва изсушаването на въздуха, както и се изключва напълно директния контакт на живущите със студения поток. Уникална функция на Daikin FTXZ, без аналог в тази индустрия, е двойният въздушен поток, спомагащ за бързото охлаждане на помещенията. Принципът е следният: климатичното тяло Ururu Sarara улавя топлия въздух отгоре и студения отдолу през специални жалузи, като през цялата стая циркулира въздушен поток с равномерна температура.

 

Технически данни
Тип хиперинвертор
Ен. клас (охлаждане / отопление) А+++/А+++
Капацитет охлаждане 0.6 - 2.5 - 2.9 kw
Капацитет отопление 0.6 - 3.6 - 7.5 kw
Ен. разход охлаждане 0.41 kw
Ен. разход отопление 0.62 kw
Ефективност охлаждане (EER) 6.09
Сезонна ефективност охлаждане (SEER) 9.54
Ефективност отопление (COP) 5.8
Сезонна ефективност отопление (SCOP) 5.9
Външна t° на приложение охлаждане от +10°С до + 46°С
Външна t° на приложение отопление от - 20°С до + 20°С
Максимално шумово налягане външно тяло 38 db
Квадратура 15 - 20 кв.м.
Произход Япония
Гаранция 36 месеца
Цена над 3000 лв.
Етикети: ftxz, daikin, inverter, ururu sarara,
Климатици Вентекс София © 2013 | Магазин за климатична техника