Климатик Toshiba Ras 10 PKVP-E Super Daiseikai 5

Климатик Toshiba Ras 10 PKVP-E Super Daiseikai 5
Производител: Климатици Toshiba
Код на продукта: Ras 10 PKVP-E Super Daiseikai 5
Наградни точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 2 079 лв.

Made in Japan
Климатиците от тази серия са едни от малкото модели на пазара произведени изцяло в Япония. Всеки етап от производствения процес е преминал в японски завод, моделите се сглобяват от японски специалисти с японски части. Гаранция за 100% качество!

Dai Sei Kai
Името на серията е получено от три японски йероглифа, които в превод означават: "идеално комфортно състояние на въздуха, създадено за минимално време".

Иновативен дизайн
Чрез иновативни подобрения се реализира над 30% икономия на електроенергия на годишна база. Топлообменниците са разположени в два реда, за разлика от стандартното едноредово нареждане при останалите инверторни климатици. TOSHIBA разработва първия в света двустъпален двойно - роторен компресор. При намаляване на товара се преминава в работен режим на един цилиндър. Това води до разход на електроенергия от 0,07kW - най-ниският регистриран при експлоатация на климатична техника.  

DC Hybrid Inverter
Технологията DC хибрид инвертор на TOSHIBA управлява мощността на климатизатора. Чрез променяне на честотата или интензитета на захранващия ток, той осигурява плавна линейна вариация на скоростта на въртене и мощността на компресора - сърцето на климатизатора. Подобрената технология удължава животът на компресора и съкращава допълнително разходите за електроенергия.

Plasma Filter
Улавят се и се унищожават всички бактерии, вируси, плесени с размери до 0,0001 микрона. Максимално пречистване на въздушната среда в помещението.

Уникално самопочистване
Серия Daiseikai има уникално самопочистване на вътрешното тяло с озон. Предотвратява се появата на ръжда и топлообменниците се поддържат сухи, удължавайки максимално живота на климатиците.

Климатик Toshiba Ras 10 PKVP-E Super Daiseikai5 е хиперинверторен климатик, който се характеризира с най-висока енергийна ефективност. Моделът използва нова технология на компресора с DC хибрид инверторен контрол, който намалява консумацията на енергия с до 30% на годишна база. Климатик Toshiba Ras 10 PKVP-E Super Daiseikai5 е подходящ за цялостна климатизация на помещения с големина до 20 кв.м.

Хиперинвертора Toshiba Ras 10 PKVP-E Super Daiseikai5 разполага с плазмен филтър за експресно пречистване на въздуха от прах, неприятни миризми и бактерии. Налице е и Dual stage компресор, който подобрява ефективността при частично натоварване на климатика. Друга важна характеристика на този климатик Toshiba е йонизацията, която служи за обогатяване на въздуха в стаята и самопочистване на частите на вътрешното тяло.

Отдаваната мощност на климатик Toshiba Ras 10 PKVP-E Super Daiseikai5 в режим охлаждане е 2.50 kw, а при отопление 3.00 kw. Моделът се характеризира като енергиен клас А/А, което се дължи на високите стойности на показателите за енергийна ефективност- COP 5.36 (коефициент на трансформация, при отопление) и EER 5.26 (хладилен коефициент, при охлаждане).

Климатик Toshiba Ras 10 PKVP-E Super Daiseikai5 използва безвреден за околната среда хладилен агент- R410a.

Технически данни
Тип хиперинвертор
Ен. клас (охлаждане / отопление) A/A
Капацитет охлаждане 0.30 - 2.50 - 3.50 kw
Капацитет отопление 0.30 - 3.00 - 5.80 kw
Ен. разход охлаждане 0.475 kw
Ен. разход отопление 0.56 kw
Ефективност охлаждане (EER) 5.26
Ефективност отопление (COP) 5.36
Външна t° на приложение охлаждане от -10°C до 46°C
Външна t° на приложение отопление от -15°C до 24°C
Максимално шумово налягане външно тяло 48 db
Квадратура 15 - 20 кв.м.
Произход Япония
Гаранция 36 месеца
Климатици Вентекс София © 2013 | Магазин за климатична техника